Annyeong ! Welcome to my Exo world !! ^0^

Minhyuk the Squirrel;


+facebook

+twitter

+fanfiction

+tumblr


ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW Home option4

Exotics Say's

Annyeonghaseyo.Welcome to my EXO land ❤

Owner

This is me ^^ SPM candidate 2013. Pray for me alright ? Love much ^^
Ma Buddyzz ❤

Me ❤ my friends so muchhh.
Credits

Template :Arina Azman
Basecodes :Ino Arrien Wana
The Owner : Ain Farhana
i need just you :')
hai , harini nak cerita tentang mereka yang sebahagian dari hidup aku , yang buat aku ketawa , happy , sedih , nangis , inilahh mereka , aku terlalu sayangkan diorang lebih dari nyawa aku sendiri , hopely mereka tak llupa aku masa senang mereka nanti , aku doakan korang bahagia dan happy selalu , korang nak tahu ? aku suke tengok korang ketawa dengan lawak aku ni :) happy woahhhh , hahahaha and kat sini aku nak minta maaf kat korang if ada buat salah ke , terkasar bahasa , terkutuk ke , terpukul ke , sorry lah yea , or terasa dengan lawak aku ke ? sorry lah aku memang macam ni , tapi niat aku just nak hepikan hati korang semua :)

 okey , hey i don't know about you but i'm feeling twenty two ? hahaha okey usha lips sikittt :* hahaha okey tengok gambar bawah ni ? ni semua geng bas sekolah aku :3 wkwkw okey let we start it geng !

 ni syuhad , dia ni kawan paling bangangg sekali lah , kalau kat sekolah ni tukang buat lawak dengan aku , hahah tapi muke kerek dia ? memang tunggu masa kaki aku masuk kat mulut dia :D hahaha ni

okey ni alis , kawan rapat aku , selalu bawak aku weng weng sana sini , selalu menganjing and selalu ngnjing aku sendiri == , ookey , walaupun ade sedikit perselisihan faham , aku tetap nak kita baik :) okey ? kau kawan yang paling aku sayang weh , sumpahh :*

 okey ini debb saya :) saya sayang debab saya :) dia ni kuat sentap skang ni ! tunggu masa selipa jepun saiz lapan masuk kat mulut dia ,  baru tahu erti penyesalan , budak ni dah pandai dah nganjing :3 bila ditanya sapa ajar ? aku jugak yang kene == haishh , :)

 okey ini kakyong saya ! kakyong kawasan habaq hang , haha dia ni suka gelakkan orang and suka buat orang , bila orang buat dia ? heshhhh , tahu pulak nak marah :3 hahah dia suka kacau aku , tapi takde effect punn :P wahaha :* sayang kakyong !
okey yang iini senab ? kenal ? senab saya ni :) so omey this picture :) haah dia ni pulak suka mendiam dalam kelasss ,, pepagi datang skola tak buat muka 80 sen tuh , tak sahh :D hahhah bila mood dia kembali ? memacam lerr , hahhaha dia ni si stalker tahu stalker ? hati hati donggg ! :P haha




okey that all about part of my life , i love them , i miss them , and everything about them :) bak kata syuhad " ketawa bersama , menangis bersama " hahahah bye assalamualaikum :) aku sayang korang ! bak kata Ap.. sayang ketat ketat , wahahahahha okey bye =="

Written by Me at 23:59 0 Melody{s}

? ?